Skapa glädje

Fira studenten med Skapa glädje

Vi har allt du behöver för att göra det till en oförglömlig dag, från festartiklar och dekor till ballonger och fotografier. Skapa en festlig atmosfär med våra färgglada ballonger och dekorativa artiklar för dukning. Föreviga de bästa ögonblicken med våra professionella fototillbehör och skapa minnen för livet! Kom in och låt oss hjälpa dig att göra din studentdag till en riktig höjdpunkt!

student artiklar dukning
en student

Vi skapar studentskyltar

Ge studentdagen en personlig touch med den traditionella student skylten! Skylten finns i olika designer, det är bara att hitta din favorit. Så fånga ögonblicket och skapa eviga minnen med vår studentskylt! Om ni har en fotokopia kan vi scanna den i butiken. Vi gör skylten på plats och vi vill att man senast 5/6 lämnat in en beställning, men gärna så tidigt som möjligt.

Så här går det till

Lämna in ditt foto, vi tar emot analoga och digitala bilder

Bilden fästes på en sida av skylten

Texten som inkluderas är namn, klass och år

Skyltens storlek är 50×70 cm

Skylten kostar 349 kr ( plus 20 kr för regnskydd)

Det går att beställa skylt direkt i vår butik eller här på sidan. Den färdiga skylten hämtas i butiken i Luleå.

Skapa Feststämning

Förvandla din studentfest till en minnesvärd tillställning med vårt eleganta och dekorativa dukningssortiment. Välj bland ett brett utbud av festliga tallrikar, servetter, bägare och unika tillbehör som sätter tonen för firandet. Med våra högkvalitativa och stilfulla produkter för dukning kommer din studentdag att bli en oförglömlig upplevelse för alla gäster.

Rulla till toppen