Skapa glädje

Panduro

I vår butik i Luleå har vi ett brett sortiment av pyssel och konstmaterial från Panduro och andra hobbyleverantörer, om ni inte hittar det ni söker kan vi kolla om vi kan beställa hem det åt er från våra leverantörer.

Akvarellmålning maneter
Skapa med hamapärlor
Dekorera din käpphäst

Panduros sortiment

Stig in i en förtrollande värld av pärlor, pyssel och otaliga kreativa projekt! Oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller erfaren, så har vi något som passar just dig. Oavsett om du vill skapa vackra smycken med pärlor, dekorera ditt hem med handgjorda konstverk eller helt enkelt låta din fantasi flöda fritt, så finns allt du behöver här hos oss. Ge dig själv tillåtelse att utforska och låt skaparglädjen ta dig med på en resa du sent kommer att glömma.

Tillverka dina egna tvålar

Glädjen du känner när du skapar något med dina händer!

Inte för att du måste, utan för att du helt enkelt inte kan låta bli. När du skapar berättar du vem du är, samtidigt som du utmanar din kreativitet. Skapandet talar till både hjärta och hjärna och får oss alla att må bra. 
Textilfärg jeansjacka
Återbruka och skapa nytt
Pärla armband

Upplev magin av kreativitet

Vi på Skapa Glädje tror på att förverkliga drömmar genom kreativitet. Vi strävar efter att stödja dina projekt och låta dig utforska material med händerna, bortom skärmen. Varmt välkommen in och kika bland våra hobbyprodukter.

Panduro limitless markers
Rulla till toppen