Skapa glädje

Halloween på Skapa glädje

Vi är glada att presentera vårt exklusiva sortiment av halloween-produkter som kommer att föra festligheterna till liv i ditt hem och din garderob. Oavsett om du planerar en skrämmande fest, en spöklik dekoration av ditt hem, eller bara letar efter den perfekta halloweenkostymen, har vi allt du behöver för att göra denna halloween till en minnesvärd upplevelse.

Vampyrsmink

Skrämmande bra dekorationer!

Dekorera till halloween med spindelväv draget över fönster och bord med spindlar i alla färger, storlekar och varianter. I taket kan du lätt hänga upp girlanger med fladdermöss, pumpor runt om i hemmet för en total känsla av halloween. Duka upp bordet med tallrikar och servetter med fladdermusmotiv, servera välkomstdrinken i ett dödskalleglas. Häng upp spindlar, fladdermöss och spöken för en kuslig effekt. Sedan kan festen starta.

Halloween-kostymer och accessoarer

Halloweenfesten är årets roligaste maskeradfest. Läskigt roligt att klä ut sig i kläder och dräkter, ansiktsmasker och peruker till skrämmande figurer. Populära karaktärer är häxa, zombie, nunna, vampyr och spöke. Fixa halloween-sminkningen med latex, vax, smink och mängder med blod. Du hittar ett brett sortiment av det du behöver inför halloween hos oss.

Linser

Vill du ge din outfit eller sminkning något extra så finns det nästan ingenting bättre än färgade linser. Här på Skapa Glädje finner du färgade linser i många olika färger till riktigt bra priser. Vi har 1-dagars linser, vecko-linser, 3-månaderslinser och 12-månaderslinser. Förstärk din egen ögonfärg med mera färg genom att använda blå, gröna eller bruna linser. Till maskerad, halloween och temafest har vi coola, läskiga, roliga och snygga linser.
Rulla till toppen